Skip to main content

Julkaisutiedot

Asbestidiili Oy

Kiertomäenkuja 4 D 
01260 Vantaa
office@asbestidiili.fi
+358 41 721 1413

VASTUUVAPAUSLAUSEKE:

Vastuu sisällöstä: Sivujen sisällön olemme tehneet erittäin huolellisesti.Emme vastaa sivujen

Sisällön oikeellisuudesta, täydellisyydestä ja ajankohtaisuudesta.

VASTUU LINKEISTÄ:

Sivumme sisältävät linkkejä ulkoisiin verkkosivustoihin, joiden sisältöön emme voi vaikuttaa. Sivujen tarjoaja tai ylläpitäjä on aina vastuussa linkitettyjen sivujen sisällöstä. Linkitetyt sivut tarkistettiin mahdollisten lainrikkomusten varalta niiden linkittämishetkellä. Linkin luomishetkellä ei löytynyt laitonta sisältöä. Linkitettyjen sivujen hallinta ei ole meille järkevää ilman todisteita lain rikkomisesta. Lainvastaiset linkit poistetaan.

YKSITYISYYS:

Sivustoamme voidaan pääsääntöisesti käyttää toimittamatta henkilötietoja. Siltä osin kuin henkilötietoja (esim. Nimi, osoite tai sähköpostiosoite) kerätään verkkosivustollamme, tämä tehdään aina vapaaehtoisesti niin pitkälle kuin mahdollista. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman nimenomaista suostumustasi.

Tiedonsiirrolla Internetin välityksellä (esim. Viestinnällä sähköpostitse) voi olla turvallisuusvajeita. Tietojen täydellinen suojaaminen kolmansien osapuolten pääsyä vastaan ​​ei ole mahdollista.

Emme halua että, kolmannet osapuolet käyttävät julkaisuvelvollisuuden yhteydessä julkaistuja yhteystietoja ei-toivottujen mainonta- ja tiedotusmateriaalien lähettämiseen. Sivujen ylläpitäjät pidättävät oikeuden ryhtyä oikeustoimiin, jos mainostietoja, kuten roskapostiviestejä, lähetetään ei-toivottuina.